HANDELSBETINGELSER

www.myleontine.com ejes af Leontine ApS, CVR nr: 31050553 (herefter My Léontine)

My Léontine
Dronningens Tværgade 9, 2 sal
1302 København K.
Danmark
info@myleontine.com

Vi modtager følgende kreditkort: Dankort, VISA/Dankort, VISA/Electron, Eurocard Mastercard og American Express. Samt MobilePay og ViaBill.

Ved bestilling af varer til adresser i Danmark & Sverige sendes ordren inden for 1-3 dage mandag til fredag med Postnord uden omdelning til pakkeshop/direkte til erhvervsadresse eller med DAO hjemmelevering. Ønskes en specifik pakkeshop må dette gerne noteres i kommentarfeltet ved checkout.

Ved bestilling af varer til udlandet sendes ordren inden for 1-5 arbejdsdage med DHL, GLS eller Postnord.

Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Danmark 40 DKK
– Fri fragt ved køb over 1.000 DKK.

Sverige 80 DKK
– Fri fragt ved køb over 3.000 DKK.

EU 140 DKK
– Fri fragt ved køb over 3.000 DKK.

Vil du undgå fragtprisen, eller har du brug for at tage varen i brug samme dag, så kan din bestilling også hentes i vores showroom på Dronningens Tværgade 9, 2 sal, 1302 København K. mandag-fredag mellem 10-14 – kun efter aftale. Dit køb skal være afhentet hos os senest 14 uger efter køb, ellers bliver der lavet en retur på varen.

Vær opmærksom på, at din fortrydelsesfrist er 14 dage, når du shopper online. Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen. Overskrides returneringsfristen gives pengene ikke retur.

Hvis du nægter at tage imod varen, når den kommer, forbeholder vi os ret til at opkræve et beløb, hvis vi har udgifter, når varen sendes retur.

Vi tager af hygiejniske årsager ikke undertøj eller kosmetikprodukter retur.

Fortryder du dit køb, så returner venligst pakken i samme stand som ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges videre. Det vil sige, prismærkerne skal stadig være der, samt skoæsker skal være intakte.

Hvis du fortryder købet, skal du sende en mail til os (eller lægge en kopi af kvitteringen i pakken) og derefter skal varen sendes tilbage med omdeling til:

My Léontine
Dronningens Tværgade 9, 2
1302 København K
Danmark
Mail: info@myleontine.com

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Husk, at sende pakken tilbage med omdelning, da vi ikke har mulighed for at hente pakker ud på posthuset.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb.

My Léontine returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c. Dog går der typisk mellem 2-7 hverdage!

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker som er sendt uden omdeling og skal afhentes på posthuset. Du kan dog lave en aftale med os om at aflevere varen på vores adresse. For at lave en aftale om aflevering kontakt os på: info@myleontine.com

VIGTIGT
. Vi forventer, at du afsender varen hurtigst muligt, når du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende den retur senest 14 dage efter, du har modtaget varerne.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbagelevering, så varen kan sælges videre til en anden kunde.

For at modtage hele købsbeløbet må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentligt brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af skader eller slitage forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@myleontine.com, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Luk
Updating ..
Din kurv er tom.